Friday, August 14, 2009

Dapatkan Antivirus H1N1 disini

Assalamualaikum WBT..antivirus ini hanya khas untuk org islam sahaja.amalkan dan InsyaALLAH di berikan kesihatan yang baik.

Amalkan dengan membaca "Doa Nur" yg dikenali sebagai Hirz (Doa Perlindungan) seperti yg diamalkan oleh Fatimah Az-zahra (sa). Doa yg diajarkan oleh Rasulullah kepada puterinya yg tercinta.Khasiat doa ini jika didawamkan , dibaca secara istiqamah akan dapat mempermudahkan datangnya rezeki. selain itu dapat menyembuhkan penyakit demam, dan sgt bagus dibaca disaat-saat musim demam.berikut saya terangkan makna doa ini:

"Dengan nama ALLAH yg Maha Pemurah dan Maha Penyanyang
Sampaikan selawat kepada Muhammad dan keluarha muhammad SAW.
Dengan nama ALLAh Cahaya, dengan nama ALLAH Cahaya dari segala Cahaya, dengan nama ALLAH Cahaya di atas Cahaya, dengan nama ALLAH yang mengatur segala urusan, dengan nama ALLAH yang mrnciptakan Cahaya dari cahaya. segala puji bagi ALLAH yang menciptakan Cahaya dari cahaya, yang menurunkan Cahaya ke bukit dalam kitab yang ditulis, dengan ukuran tertentu, kepada nabi yang terpilih. segala puji bagi ALLAH yang dikenal kebesaranNYA, Yang Mashur KeagunganNYA, Yang Disyukuri dalam suka dan duka. Semoga Allah Menyampaikan Shalawat kepada Junjungan kita Muhammad SAW dan Kleuarganya yang suci"

Dapatkan Doa ini dalam Kitab Mafatihul Jinan, kunci-kunci syurga.
Niat dalam hati agar diberikan kesihatan yang baik serta terhindar dari wabak H1N1 yang sedang melanda kini..

Dipetik dari Kitab Mafatihul Jinan, Kunci-Kunci Syurga